De behandeling

Bij uw eerste bezoek wordt er een intake gedaan. Hierbij wordt een anamnese afgenomen over uw klachten en leefstijl en wordt er aan naar uw tong gekeken. De voeten worden geanalyseerd en er wordt een korte ontspanningsmassage gegeven. Daarna wordt alles geanalyseerd en een massage plan gemaakt. Samen gaan we kijken wat er haalbaar is en wat uw verwachtingen zijn.

Het is van tevoren moeilijk te zeggen hoeveel behandelingen u nodig heeft. Acute klachten hebben minder behandelingen nodig dan chronische klachten. Het zal dan ook variëren tussen de 6 ά 10 behandelingen. Tijdens de massage ligt U op een comfortabel behandelbed. De behandeling duurt ongeveer 45 minuten en daarna kunt u even nagenieten en bijkomen van de massage. De behandeling duurt dan in totaal ongeveer een uur.

Trek gemakkelijk zittende kleding aan omdat ik ook uw benen en of uw armen ga masseren. Het is van belang om na de behandeling veel water te drinken omdat daardoor de vrijgekomen afvalstoffen uit het lichaam kunnen verdwijnen.

Meer informatie

Wil je meer informatie over voetreflex en wat het voor jou zou kunnen betekenen? Neem dan gerust, geheel vrijblijvend, contact met mij op. Dat kan op de volgende manieren:

Bel mij op 06-20359789. Let op: tijdens behandelingen staat mijn telefoon uit. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.

Stuur een SMS of Whatsapp naar 06-20359789

Stuur een e-mail naar kinnaervoetreflex@gmail.com

Gebruik onderstaande button