Waar uit is het ontstaan?

Al duizenden jaren worden er over de hele wereld voetmassages gegeven. Men vermoedt dat de oorsprong ligt in het oude Egypte en China. In China bestaat deze geneeswijze al 5000 jaar.
De zone therapie is in het westen ontwikkeld door DR.William Fitzgerald  hij legde verband tussen de zones op de voeten en het lichaam. Hij ontdekte dat wanneer er op bepaalde delen van de voet druk werd uitgeoefend andere delen van het lichaam verdoofd raakten.
Lichamelijke klachten verminderden door druk op de zones en pakte ook nog de onderliggende oorzaken aan. Hij heeft samengewerkt met Eunice Ingham. Zij heeft de relatie van de voeten tot diverse zones in kaart gebracht en heeft ook de techniek ontwikkeld waarbij de duim en de vingers werden gebruikt de zogenaamde lopende duim.

Voor wie is voetreflex geschikt?

Voetreflex is voor iedereen en kan herstel of verlichting geven bij vele klachten waaronder burn-out, vermoeidheid, luchtwegproblemen, hormonale klachten, spijsverteringsklachten, hoofdpijn/ migraine, gewricht en spierklachten en slaapproblemen.

Voetreflex verbetert de doorbloeding in het lichaam. Ook zonder duidelijke klachten is het voor iedereen goed om te ontspannen in deze drukke maatschappij. Zo werkt het preventief.

Een voetreflex behandeling is een heerlijke en ontspannen ervaring en het doel van de behandeling is een natuurlijk evenwicht in het lichaam te brengen.

Meer informatie

Wil je meer informatie over voetreflex en wat het voor jou zou kunnen betekenen? Neem dan gerust, geheel vrijblijvend, contact met mij op. Dat kan op de volgende manieren:

Bel mij op 06-20359789. Let op: tijdens behandelingen staat mijn telefoon uit. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.

Stuur een SMS of Whatsapp naar 06-20359789

Stuur een e-mail naar kinnaervoetreflex@gmail.com

Gebruik onderstaande button